Upitnici

Molimo vas popunite upitnik kako bi mogli unaprijediti naše usluge.

Ispitivanje kvalitete i učinkovitosti programa e-učenja AZOO-a

Agencija za odgoj i obrazovanje, u suradnji s Institutom za obrazovanje Sveučilišta Grada Dublina provodi ispitivanje kvalitete i učinkovitosti programa e-učenja AZOO-a uvedenih u ponudu stručnog usavršavanja 2014. godine. Ispitivanje se provodi u okviru projekta „Sustav procjene kvalitete stručnog usavršavanja u nadležnosti Agencije za odgoj i obrazovanje“, a njime želimo dobiti informaciju o iskustvima sudjelovanja odgojno-obrazovnih radnika u programima e-učenja AZOO-a. Vaše mišljenje o kvaliteti ovih programa e-učenja je od velike važnosti za uspjeh projekta te vam iskreno zahvaljujemo na sudjelovanju u ispitivanju popunjavanjem upitnika koji se nalazi na:

https://www.surveymonkey.com/r/DCSHMVW

Upitnik možete popuniti putem računala, tableta i mobilnih telefona za što će vam trebati 7-27 min ovisno o broju programa e-učenja AZOO-a u kojima ste sudjelovali. Upitnik treba popuniti odjednom, a vaše sudjelovanje je dobrovoljno te vam je zajamčena potpuna anonimnost. U svakome trenutku možete odustati od odgovaranja na pitanja, a prethodno uneseni odgovori neće biti uzeti u obzir. Rezultati ispitivanja bit će korišteni u svrhu daljnjeg razvoja i unapređenja kvalitete programa e-učenja AZOO-a. Projekt financira Europska komisija u okviru Programa potpore strukturnim reformama.

Popuni upitnik

Odgoj za humanost od malih nogu – Inkluzija i rad s djecom migrantima u predškolskom sustavu

Poštovana kolegice, poštovani kolega,

molimo Vas da upitnik popunite u cijelosti jer nam je Vaše mišljenje nakon sudjelovanja u ovome stručnom skupu dragocjeno za unapređivanje kvalitete skupa.

Popuni upitnik


Stručni skupovi

Tip stručnog skupa Naziv Voditelj
Predmetno područje
Stavaka po stranici: << < > >>